Naar De Kuip met de Postcode Loterij!

20 February 2019

Naar De Kuip met de Postcode Loterij!

2019 is het jaar waarin ik terug zal keren naar De Kuip. Wat begon met één show op 29 mei is inmiddels uitgegroeid tot maar liefst vijf shows, namelijk op 29 en 30 mei, 1, 2 en 5 juni 2019. De voorbereidingen zijn in volle gang en ik kijk er ontzettend naar uit De Kuip straks met jullie op zijn kop te zetten. En het goede nieuws is; voor de extra middagshow op 2 juni zijn nog kaarten te verkrijgen! Meer informatie vind je hier!


De kaarten voor 29 mei, 1 en 5 juni zijn in november 2018 razendsnel verkocht. Ook de show van 30 mei is uitverkocht, maar deze kaartverkoop verliep niet via de reguliere verkoop. Donderdag 30 mei opent De Kuip haar deuren namelijk exclusief voor winnaars van de Nationale Postcode Loterij! Uit de trekking van december 2018 is gebleken welke lotnummers twee toegangskaarten voor mijn show in De Kuip waard waren. 

Ik vind het fantastisch om in deze show te kunnen samenwerken met de Nationale Postcode Loterij, een bedrijf dat haar inkomsten gebruikt om een enorm verschil te maken. De Nationale Postcode Loterij steunt goede doelen op verschillende manieren. Meer dan 100 goede doelen krijgen jaarlijks een vaste bijdrage. Deze organisaties kunnen ook in aanmerking komen voor een extra bijdrage voor een bijzonder project. Op deze manier kan ik ook mijn steentje bijdragen aan een deel van de mensen die meespelen met deze bijzondere loterij. Voor verdere informatie over de show op 30 mei kun je bij de Nationale Postcode Loterij terecht.

Voor iedereen die kaarten heeft gewonnen via de Nationale Postcode Loterij, gefeliciteerd en tot 30 mei! De rest van jullie hoop ik natuurlijk te zien op één van de andere showdagen! 

Foto’s @SetVexy​
 

Groetjes,

Marco