Naar Glazen Huis geweest!

23 December 2009

Naar Glazen Huis geweest!

Vanmorgen ben ik naar het hoge noorden afgereisd om even een bezoek te brengen aan het Glazen Huis in Groningen. Ook dit jaar is er weer een geweldige actie op poten gezet door de DJ’s van 3FM. Giel, Annemieke en Gerard zitten op dit moment al 6 dagen in het huis om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de actie van Serious Request ‘Stop malaria, Play the Music!”.

Natuurlijk had ik zelf ook iets meegenomen voor de veiling van Serious Request, namelijk 2 iPod boxen die meteen gesigneerd zijn door Giel, Gerard en ook door mijzelf. Alle muziek van je iPod of iPhone kun je zo over de boxen horen, en het is nog tevens een wekker ook!

Maar ik had nog iets leuks! Je kunt vanaf nu ook bieden op een lunch! Dus lijkt het je leuk om eens gezellig met me te kletsen onder het genot van een lekker hapje? Bied dan mee! Ik reken op een mooi bedrag voor Serious Request! 

Buiten hadden zich heel veel mensen verzameld op het plein. Ook daar heb ik nog even een bezoekje gebracht en als mensen een handtekening of foto wilden moesten ze daarvoor natuurlijk betalen.

Zo is er toch weer wat extra geld binnen gekomen zodat het Rode Kruis veel netten kan aanschaffen in de strijd tegen malaria.

Mocht jij nog niet hebben meegedaan met de actie, kijk dan zeker nog even op 3FM.nl voor meer info over hoe je kunt helpen. Ik wens de DJ’s van 3Fm nog heel veel succes en hoop op een prachtig eindbedrag!

Groetjes,

Marco