Nachtelijke signeersessie in Amsterdam!

28 November 2006

Nachtelijke signeersessie in Amsterdam!

In de nacht van donderdag 30 november op vrijdag 1 december opent de Bijenkorf, in samenwerking met vanLeest Multimedia, haar deuren om middernacht in verband met het verschijnen van mijn dvd en cd van Symphonica in Rosso! Ik zal daar om middernacht de allereerste exemplaren van de dvd en cd gaan signeren! De stiften liggen al klaar, ik kan niet wachten om jullie exemplaren van een handtekening te voorzien! Komen jullie ook?

Net als bij de concerten lijkt het me erg leuk om iedereen in het rood te zien! Want speciaal voor deze nachtelijke première zal de Bijenkorf in Amsterdam van binnen en van buiten rood worden gekleurd. Jaaaa, vandaag is rood!!

De deuren gaan precies om middernacht open, behalve voor de eerste 150 gelukkigen. Zij mogen namelijk al om 23.30 uur naar binnen voor een exclusieve preview van de dvd Symphonica in Rosso! Wij gaan met dat selecte groepje gezellig samen een deel van de show bekijken. 

Ik weet dat het gek klinkt als je het over je eigen dvd hebt, maar je weet werkelijk waar gewoon niet wat je ziet! 

Het is zo overdonderend, zo intens en zo ongelofelijk mooi! Ik realiseerde me tijdens de shows echt wel dat het heel bijzonder was wat we deden, maar dat de dvd dit memorabele moment zó heeft kunnen vangen, zo heeft kunnen registreren dat het lijkt alsof je weer met je voeten in het Gelredome staat, dat overtreft al mijn verwachtingen! De 150 mensen die dit met mij gaan bekijken krijgen daarna als eerste de gelegenheid hun nieuwe cd of dvd door me te laten signeren, daarna komen de andere klanten aan de beurt!

Alle kopers ontvangen daarnaast bij aankoop van de cd of dvd een bijzondere concertfoto op groot formaat. Met de feestdagen in aantocht lijkt het me een uitstekende gelegenheid om de cd of dvd cadeau te doen mét handtekening! Want persoonlijker kan je het niet maken, toch?

Ik ben ongelofelijk trots op deze registraties, ik kan niet wachten om jullie reacties te horen!!

Zie ik je daar?

Groetjes,

Marco.

P.S.: Let op! We hebben allerlei configuraties laten maken, kijk dus even goed welke versie je het liefst wilt hebben! Zo hebben we:

* de exclusieve dvd

* de exclusieve dvd met audio cd met alle hoogtepunten

* de dubbel cd met het volledige concert zoals het ook op dvd staat

* het schitterende fotoboek

Veel winkels zijn ongelofelijk met de prijzen aan het stunten! 

Kijk dus goed rond naar de actie die het beste bij jouw wensen past!