Nathalie jarig!

01 February 2017

Nathalie jarig!

Al ruim 22 jaar werk ik samen met Nathalie Thielen die, zoals ik vaak zeg, niet alleen mijn linker-, maar ook mijn rechterhand is. De meesten van jullie kennen Nathalie als voorzitster van mijn fanclub wat ze sinds 1994 ook is, maar ze is veel meer dan dat. Ze is niet alleen ook mijn personal assistent maar tevens mijn beste vriendin.
Nathalie zorgt er samen met de vrijwilligers voor, dat alles rondom mij op rolletjes loopt. Wanneer je een vraag hebt en mij bijvoorbeeld mailt, dan helpt de fanclub mij met het beantwoorden van de mail. Komt er een concerttour aan, vindt er een presale voor leden plaats, is er promotie voor een nieuw album of eigenlijk voor alle andere activiteiten die er op mijn pad komen, dan staat Nathalie altijd paraat en stuurt het fanclubteam aan. Samen met het team maakt ze twee keer per jaar een prachtig fullcolour fanclubblad, de Tifosi, maar ook bij The Voice of Holland bijvoorbeeld was Nathalie altijd bij me en hielp ze me waar ze kan, net zoals ze dat bij The Voice Kids doet. Wanneer ik op bezoek ga in een ziekenhuis, of bij een ernstig zieke fan, dan legt zij de eerste contacten en gaat altijd met me mee. Dat zijn soms heftige ervaringen en dan is het altijd fijn als er iemand mee gaat die je door en door kent en met wie je zo’n ervaring kunt delen. Ik noem Nathalie wel eens de moeder van alle fans, maar als ik zie wat ze allemaal voor mij doet, dan doe ik haar met deze goedbedoelde titel eigenlijk tekort. 

Wat mij betreft is Nathalie echt een duizendpoot of misschien wel meer de spin in het web die alles in de gaten houdt, steeds aan de juiste touwtjes weet te trekken, mij scherp houdt en me attent maakt op dat wat mijn fans bezig houdt. Behalve dit alles is Nathalie ook nog eens ongekend grappig, tekstueel waanzinnig goed en weet ze altijd de juiste woorden in elke situatie te vinden. Wat ik heel mooi vind is de manier waarop zij dingen kan vertalen in teksten, in blogjes en de meest lastige gevoelens of situaties in woorden kan vangen. Waarom ik jullie dit allemaal vertel?
Vandaag is Nathalie jarig en ik wil haar niet alleen in het zonnetje zetten, maar jullie ook vertellen dat ze, naast alles dat ze voor mij doet, ook een eigen bedrijfje heeft: Nathalie Thielen Tekst. Je zou dit artikel dan ook kunnen zien als een cadeautje voor haar. Gewoon omdat ik vind dat haar bedrijfje en de manier waarop ze dit doet wel eens wat extra aandacht verdient. Ik heb zelf zoveel aan Nathalie en haar vaardigheden, ik weet heel, héél zeker dat er meer mensen zitten te wachten op iemand zoals Nathalie. Daarom dit zonnetje, een welgemeende felicitatie en een beetje extra aandacht voor Nathalie Thielen Tekst.
Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve vriendin.
Dank voor alles, werkelijk álles dat je voor me doet.


Liefs,

Marco