Nationale Sportweek is begonnen!

14 April 2007

Nationale Sportweek is begonnen!

Van vrijdag 13 tot en met zaterdag 21 april is weer de jaarlijks terugkerende Nationale Sportweek. Voor de vierde achtereenvolgende keer kan iedereen zelf zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Nederland, hoe leuk het is om te sporten en dat er altijd een sport is die bij je past en die je bij jou in de buurt kunt beoefenen.

 

Door te sporten ga je lekkerder in je vel zitten, het is gezond en vaak ook gezellig. Ik sport dan ook erg graag. Zeker voor een concertreeks zoals vorig jaar bezoek ik de sportschool nog frequenter dan gebruikelijk om in perfecte conditie te komen. Maar zoals jullie weten duik ik ook zeer graag, dat is echt mijn sport.

 

Iedere dag van deze week staat in een ander teken. Zo is zaterdag 14 april de dag van de balsport en vrijdag 20 april de dag van de spring- en swingsport. Persoonlijk loop ik wel erg warm voor woensdag 18 april, de dag van de watersport, waar ik ambassadeur van ben. Op deze dag zal ik ergens in Nederland dan ook onder water te vinden zijn! Hierover lees je later deze week natuurlijk meer op mijn site!

Maar deze week staat dus in het teken van sporten. Iedereen kan meedoen aan proeflessen, clinics, sportdagen en heel veel andere sportactiviteiten in het hele land. Elke dag staat een bepaalde tak van sport centraal en organiseren de betrokken sportbonden een groot landelijk evenement om hun sport in de schijnwerpers te zetten. Een groot aantal ambassadeurs zullen hun sport extra onder de aandacht gaan brengen waaronder Frits Wester, Jochem van Gelder, Yvonne van Gennip, Foppe de Haan, Bas Muijs en natuurlijk zet ik me ook in voor dit fantastische initiatief!

Meer informatie is te vinden op www.nationalesportweek.nl. Op deze site kan je alles nalezen en wellicht zelfs meedoen aan een fotowedstrijd waar je erg leuke prijzen kunt winnen zoals een heerlijk verblijf in Center Parcs. Niet verkeerd toch?

Ik hoop dat ik je kan motiveren om ook weer lekker aan de gang te gaan. Op de zojuist genoemde website kan je ook testen welke sport er het beste bij je zou passen.

Sport je met me mee?

 

Groetjes,

 

Marco