Neem Me Mee…

12 November 2015

Neem Me Mee…

Over enkele dagen komt mijn album ‘Evenwicht’ uit, want vanaf 20 november is hij overal verkrijgbaar.
De liedjes ‘Mooi’ en ‘Tweede Kans’ heb ik al laten horen, en vervolgens was ook ‘Waarom Dans Je Niet Met Mij’ te beluisteren.
Daarna liet ik je ‘Kleine Oneindigheid’ horen en vandaag kun je genieten van ‘Neem Me Mee’, het duet met mijn vriendinnetje Sanne Hans, onder muziekliefhebbers ook bekend als Miss Montreal. Ben benieuwd wat je van dit liedje vindt!

Als het goed is ben ik morgen te gast bij Humberto Tan, ik zit aan tafel bij RTL Late Night en zal daar ook twee liedjes zingen. Dit kun je zien bij RTL4 vanaf ongeveer 22.30.

Bloemen in haar haar, in haar ogen schijnt altijd de zon…
En al ben ik je soms even kwijt, dan vind ik je terug in zo’n Kleine Oneindigheid…
Waarom Dans Je Niet Met Mij:
Nog even terugkijken naar ‘Tweede Kans’? Dat kan natuurlijk ook!Of nog een keertje genieten van de prachtige beelden uit ‘Mooi’?

 
‘Evenwicht’ is volgens mij een prachtig album geworden en ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Wil je er verzekerd van zijn dat je het album op de dag van de release in huis hebt dan kun met de linkjes hieronder het album vast bestellen. Er komen maar liefst 3 versies uit! Een normale editie, een deluxe editie in een luxe verpakking en een superdeluxe limited editie. Bij de laatste editie zit niet alleen het album maar ontvang je ook nog eens de zesdelige documentaire ‘25 jaar Marco Borsato’ op dvd.
En bol.com heeft nu een te gekke actie want want bij het reserveren van het album Evenwicht maak je ook kans op kaarten voor Symphonica in Rosso inclusief Meet en Greet met mij. Dus wie weet gaan wij elkaar wel zien! Wist je trouwens dat ik de eerste artiest ben die een eigen winkeltje bij Bol.com heeft? Je hoeft dus niet meer te zoeken, al mijn artikelen staan keurig voor je bij elkaar!

Alle liedjes van ‘Evenwicht’ die nu uitgebracht zijn downloaden of streamen, dat kan hier.
 
Wat is het leven mooi hè jongens! Het is maar hoe je kijkt…
 
Liefs,

Marco

P.S. Wil je een handtekening op je album? Dit weekend ga ik hem in vier plaatsen voor je signeren!