Nieuw album Paul Carrack

23 October 2008

Nieuw album Paul Carrack

Altijd als er een tour aan komt denken we na over welke gasten we uit willen nodigen. “Wat zouden de fans leuk vinden om te zien?” is dan de gedachte die er speelt. Tijdens Wit Licht had ik een grote wens, ik wilde eigenlijk een keertje aan mezelf denken en dat heb ik dan ook gedaan.

Paul Carrack, mijn held, hebben we uitgenodigd om een paar liedjes te komen zingen. De meeste mensen zegt de naam Paul Carrack niets, maar als ze dan muziek van hem horen kennen ze het wel. Ik heb in het Gelredome van hem genoten!

Mijn favoriet is toch wel ‘Dedicated’, werkelijk een prachtig nummer! En ook van ‘Over My Shoulder’ genoot ik iedere avond weer. Het is heerlijk om naar Paul te kijken, die man lijkt zo makkelijk te zingen en zijn stemgeluid is fenomenaal.

Daarom kan ik het ook niet laten om op mijn site zijn nieuwe album in het zonnetje te zetten. Vanaf 31 oktober a.s. ligt ‘I Know That Name’ in de schappen van de platenwinkels. Je snapt dat dit album dan direct in mijn cdspeler verdwijnt, ik hoop dat ik jullie kan inspireren dat ook te doen!

Groetjes,

Marco