Nieuw: MSN Alerts!

24 June 2009

Nieuw: MSN Alerts!

Velen van jullie surfen regelmatig naar www.borsato.nl om de laatste nieuwsitems te bekijken en toch kun je dan soms niet voorkomen dat je wel eens een artikel over het hoofd ziet of later ziet dan dat je gewild had. Aangezien ik het altijd weer leuk blijf vinden om iets nieuws te introduceren wil ik jullie graag wijzen op een nieuwe dienst die we op de site hebben ingevoerd, namelijk MSN Alerts.

Dit houdt in dat wanneer je via MSN een account hebt je een alert kunt instellen. Hierdoor word je iedere keer zodra er een nieuw artikel op de site verschijnt via MSN, een mailtje of een smsbericht direct op de hoogte gebracht. Via de alert kun je vervolgens direct doorklikken naar dit nieuwe artikel en mis je niets meer! MSN Alerts via MSN en mail zijn gratis. Bij MSN Alerts via sms kunnen sommige providers een kleine bijdrage vragen voor het verzenden van deze alerts.

Als je dus altijd op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws meld je dan via de button in het menu of via deze link aan en je mist niets meer!

Groetjes,

Marco