Nieuw! Radio/TV Alerts

14 August 2006

Nieuw! Radio/TV Alerts

We hebben weer iets leuks toegevoegd aan de website, de Radio/TV Alerts! Als ik op TV kom maak ik meestal een artikeltje waarin ik het aankondig, ook zet ik het vaak in mijn digitale agenda, en tot slot is de lichtkrant een prima manier om mensen op de hoogte te brengen van dergelijke zaken. Ze hebben alleen alledrie overeen dat je dus wél op de website moet kijken. Daar heeft het team van Qball nu iets op gevonden!

In het linkerframe vind je een blokje waar je je emailadres in kan vullen. Als je dat doet en op ‘aanmelden’ klikt, wordt je toegevoegd aan een mailbestand. Enkele dagen voordat ik in een uitzending zal verschijnen, (mits dat bekend is én bekend gemaakt mag worden) zal ik deze korte info naar je mailen.

Dit is dus niet te verwarren met de nieuwsbrief, want dat is een uitgebreide mail met foto’s en meerdere onderwerpen. Als ik bijvoorbeeld weet dat ik morgen op de radio zal zijn met een interview, zal ik dat wel via de Alerts mailen, maar daar geen volledige Nieuwsbrief aan wijden. De Nieuwsbrief komt om de paar weken, afhankelijk van de hoeveelheid nieuws. De Alerts verstuur ik alleen op het moment dat het speelt. Natuurlijk zullen er altijd momenten zijn waarop het versturen van een mail niet meer haalbaar is, maar als het enigszins kan zal ik er alles aan doen om jullie op de hoogte te houden!

Dus meld je gratis aan! Afmelden kan zonder moeite door te klikken op de link die je in het mailtje zult ontvangen! Goede tip: Kun je op je mobieltje ook mail ontvangen? Vergeet dat mailadres dan niet door te geven! Je telefoon heb je immers altijd bij je!

Groetjes,

Marco.