Nieuwe Borsato-telg!

02 June 2009

Nieuwe Borsato-telg!

Mijn broer Armando zit al weken op een knalroze wolk want Armando en zijn Vanessa verwachten begin oktober hun eerste kindje! Vanessa straalt als nooit tevoren en ook Armando praat bijna nergens anders meer over, ze zijn echt heel erg gelukkig!

Dat Armando een hele lieve papa gaat worden staat voor mij als een paal boven water. Als iemand een geboren vader is, dan is hij het wel. Als ik zie hoe hij met zijn nichtjes en neefjes om gaat, dat is echt geweldig. Altijd in voor een geintje, lekker stoeien maar ook met vragen kunnen ze bij Oom Armando terecht. Dat hij nu vader gaat worden vind ik dan ook meer dan fantastisch!

Het huis wordt al helemaal ingericht voor de baby en Armando is inmiddels een ware expert als het aankomt op babyartikelen. Armando is naast mijn broer ook mijn beste vriend, dus je begrijpt dat ik ontzettend blij en heel erg trots ben.

Natuurlijk is de gezondheid van je kindje altijd het enige wat telt als het er op aan komt. Maar je ontkomt bijna niet aan fantasietjes over hoe het is om juist een zoon of juist een dochter te hebben. Ook Armando droomde geregeld weg als hij aan hun kindje dacht en hij voelt zich dan ook de koning te rijk dat Vanessa een meisje draagt! Armando draagt meer roze overhemden dan ooit en zit letterlijk en figuurlijk op een roze wolk, zo blij als hij is!

Wij zijn allemaal samen met hen blij en verheugen ons enorm op de nieuwe Borsato-aanwinst!

Groetjes,

Oom Marco