Nieuwe concerten ‘Dichtbij on Tour’!

07 March 2012

Nieuwe concerten ‘Dichtbij on Tour’!

Met Dichtbij On Tour ging ik terug naar de basis waar mijn liefde voor het vak is ontstaan. Dichtbij de mensen, dichtbij het publiek. Wat geweldig om nog een aantal extra data te kunnen toevoegen aan deze tour!

De volgende data zullen er concerten zijn:

10 juni 2012 Groningen (Martiniplaza)
14 juni 2012 Goes (Zeelandhallen)
16 juni 2012 Kerkrade (Rodahal)
24 juni 2012 Amsterdam (Ziggo Dome)

Klik hier om (vanaf 11.00) kaarten te bestellen voor de extra shows:
www.tinyurl.com/dichtbijontour

In de plaatsen Groningen en Kerkrade hebben we afgelopen maanden ook al gespeeld. Wat een feest was het daar! Aan het verzoek van de fans in Zeeland hebben ook gehoor gegeven want we komen naar Goes! Het is lang geleden dat ik in Zeeland heb gespeeld en ik heb er dan ook heel veel zin in!

In Amsterdam wordt er op dit moment keihard gewerkt om het nieuwe Ziggo Dome af te krijgen. Deze muziektempel is speciaal ontworpen om concerten te geven. Ik ben trots dat ik de eerste Nederlandse artiest ben die hier met mijn band mag spelen!

‘Het Ziggo Dome, gelegen naast de Amsterdam Arena en de Heineken Music Hall, is zowel per Openbaar Vervoer als met de auto, uitstekend te bereiken. Op loopafstand van het station en met een eigen parkeergarage onder de locatie, is het voor iedere reiziger heel goed te doen.
Het Ziggo Dome heeft één missie. Deze missie is de ontmoeting tussen fans en hun idool onvergetelijk te maken. Zo komt er een Twitter Wall met real time alle tweets over het concert, een Silent Booth om tijdens het concert even rustig te kunnen bellen, een Fan Zone waar de fanclub zich kan presenteren en tientallen beeldschermen met doorlopende informatie over de artiest en het concert. In het hele gebouw zijn restaurants, bars en food outlets te vinden.’ 

Wanneer kun je kaarten kopen?

Als lid van de Fanclub kun je als eerste kaarten bestellen. Deze presale zal starten om 10:00 uur op donderdag 8 maart 2012.
Hierover ontvangen de fanclubleden op woensdag 7 maart een nieuwsbrief met meer informatie. Alles over het lidmaatschap van de Fanclub vind je hier.

De officiële ticketverkoop zal starten om 11:00 uur op vrijdag 9 maart 2012 via de site van Ticketservice/Ticketmaster op www.ticketmaster.nl

Let op! Dit is de officiële verkoop site van deze kaarten! Koop dus alleen je kaarten via deze site en weet zeker dat je officiële tickets hebt. Twijfel je of de site waar jij kaarten wil bestellen wel betrouwbaar is? Kijk dan op www.weetwaarjekoopt.nl

Wat kosten de tickets?

Voor tickets in Groningen, Goes en Kerkrade betaal je 49,- euro (excl. servicekosten)
Voor tickets in Amsterdam betaal je 39,- euro (excl. servicekosten)

Hoe laat beginnen en eindigen de concerten?

Alle concerten zullen om 20.15 uur starten en rond 23:00 uur afgelopen zijn.
Meer informatie en de meest gestelde vragen vind je hier.

 

Ik hoop ook jou weer Dichtbij te zien!

groetjes,

Marco