Nieuwe single: ‘Hoe Het Danst’

08 May 2019

Nieuwe single: ‘Hoe Het Danst’

Armin van Buuren, Davina Michelle en ikzelf hebben de handen ineen geslagen voor onze nieuwe single ‘Hoe Het Danst’. Vandaag hebben wij deze track als verrassing bij de Coen en Sander show op radio 538 gelanceerd. ‘Hoe Het Danst’ is een liefdeslied waarin het verhaal wordt verteld van twee mensen, die niet goed weten hoe ze met elkaar verder moeten.
Hoe Het Danst’ is de eerste van een serie nieuwe samenwerkingen van mij met andere artiesten, die is geïnitieerd door mijn vaste partner John Ewbank. Om ons 30-jarige muzikale partnership te vieren, hebben wij het idee opgevat om een aantal songs te gaan opnemen met verschillende artiesten die we één voor één willen gaan uitbrengen.

John Ewbank: “Marco en ik werken nog altijd met het grootste plezier samen. We vonden het een gaaf idee om ons jubileum luister bij te zetten door een aantal nieuwe collaboraties met anderen aan te gaan.”

Duetten en samenwerkingen lopen als een rode draad door mijn carrière. Ik kan niet wachten om er nog veel meer te mogen doen. We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als een van de beste DJ’s ter wereld en Davina Michelle, die de afgelopen tijd bewezen heeft één van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn. Dat zal zij ook tijdens de concertreeks in De Kuip ongetwijfeld laten zien, want dan zullen wij ‘Hoe Het Danst’ live voor jullie vertolken. Het duurt te lang voordat de concerten in De Kuip beginnen, haha!

De single ‘Hoe Het Danst’ is te beluisteren op alle belangrijke kanalen, zoals Spotify en iTunes. Natuurlijk is de single ook te vinden op mijn Official Artist Channel waarop je je kunt abonneren om meteen op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe videoclips!

Ik vind dat het eerste nummer van een serie nieuwe samenwerkingen goed is gelukt, wat vinden jullie? 

Groetjes,

Marco