Nieuwe Single ‘Lippenstift’

01 October 2019

Nieuwe Single ‘Lippenstift’

Vandaag, 27 september, is mijn single ‘Lippenstift’ uitgekomen! Na het nummer ‘Hoe Het Danst’, wat heel goed ontvangen is door het publiek en goed is voor 3 keer platina, zelfs in België 10 weken op nummer 1 in de Ultratop50 heeft gestaan en met 4 keer platina is beloond, is dit de tweede single van ons jubileumproject.

Samen met John Ewbank heb ik het idee opgevat om een aantal songs te gaan opnemen, met verschillende artiesten, die we één voor één zullen uitbrengen om ons 30-jarig muzikale jubileum te vieren. Na de samenwerking met Armin van Buuren en Davina Michelle bij ‘Hoe Het Danst’ wilden we net weer iets anders doen. John had met Bas van Daalen (o.a. Kris Kross Amsterdam en David Guetta) een opzet voor een nummer gemaakt waar we graag met een rapper op wilden samenwerken, die ook kan zingen.

Gelukkig hoefde Snelle niet lang na te denken, nadat hij het idee en de opzet van ‘Lippenstift’ had gehoord en heel snel daarna zijn we de studio ingedoken om de single op te nemen. In het nummer proberen wij een vriendin, die een relatie heeft met een getrouwde man, te behoeden voor een grote teleurstelling. “Wat wil je zijn, iemands geliefde of zijn grootste geheim?”.

Snelle: “Werken met een legende als Marco is natuurlijk een grote eer! Ik had vroeger een dvd van één van Marco’s concerten die we thuis vaak draaiden. Toen ik mijn ouders vertelde dat ik met Marco en John mocht werken zag ik de trots in hun ogen! Toen ik gevraagd werd dacht ik: “een single van Marco en Snelle, hoe moet dat klinken?” Maar toen ik de opzet van ‘Lippenstift’ hoorde dacht ik meteen: ja, hier kan ik op los gaan!”

‘Lippenstift’ is vanaf vandaag te beluisteren op de diverse streamingsdiensten, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en iTunes store en uiteraard ook op mijn eigen Youtubekanaal!


Wat vinden jullie van ‘Lippenstift’?

Groetjes,

Marco