Nieuwe single Lucie Silvas nu in de winkel!

15 December 2006

Nieuwe single Lucie Silvas nu in de winkel!

Vanaf nu ligt de nieuwe single van Lucie Silvas in de winkels. De single heet ‘Last year’ en de mensen die naar Symphonica in Rosso zijn geweest hebben deze single al gehoord want Lucie heeft dit liedje gezongen in het Gelredome tijdens de eerste zeven shows. En nu ligt deze prachtige single dus in de winkels en.. er is zelfs een leuk extraatje!

De single is in twee versies te krijgen:

Als 2-track met “Last Year” en “Morning to a Child”.

Maar ook is hij verkrijgbaar als heel bijzondere maxi single.  Op deze single staan namelijk 3 nummers die zijn opgenomen tijdens het exclusieve Sky Radio optreden dat Lucie Silvas eerder die jaar gaf in de beroemde Wisseloord Studio’s in Hilversum.

Met gitarist Richard en achtergrondzangeres (en tevens zus van Lucie) Mia deed Lucie geheel akoestisch de nummers: “What You’re Made Of”, “Forget Me Not”  en “Last Year”.

Overigens is er ook een leuke actie want als je de 2-track single “Last Year” bij Free Record Shop koopt, krijg je de bijzondere maxi single erbij voor maar €3,99 (in plaats van €6,99). Leuk bedrag voor een leuk Kerstcadeautje! En last but not least is Last Year deze week ook nog eens Paradeplaat op Radio 2.

Ik vind het helemaal te gek dat Lucie het zo goed doet in Nederland want ze verdient het echt! Een waanzinnig talent en een buitengewoon lieve meid!

Groetjes,

Marco.