Nieuwe single van Sharon Doorson

17 February 2013

Nieuwe single van Sharon Doorson

Op 15 februari jl. kwam de tweede single van Sharon Doorson uit. Sharon was in het tweede seizoen van The Voice of Holland één van de kandidaten van Team Borsato en natuurlijk blijf ik ook haar trouw volgen.
Sharon doet het fantastisch en weet de ervaring en bekendheid die The Voice of Holland haar bracht om te zetten naar een heuse carrière in de muziekbusiness. Haar eerste single was Fail in Love, een single die enorm vaak gedraaid is op de radio en die de hitlijsten onmiddellijk bestormde. Fail in Love deed het zo goed dat deze internationaal werd uitgebracht en ook internationaal hoge ogen gooide! 

Sharon is een echt podiumbeest, blaast bijna iedereen van het podium af, heeft een heel eigen geluid maar heeft het ook in zich wonderschone, kleine liedjes te zingen. En nu is er dan de tweede single van Sharon, High On Your Love, een pakkend dancenummer waarvan ik verwacht dat hij het erg goed zal gaan doen. Op de dag van uitkomen stond de single al direct op de vierde plaats van de iTunes Dancelijst en dat zegt eigenlijk al genoeg. 

Bij het afscheid van Sharon tijdens The Voice of Holland voorspelde ik haar al dat Nederland nog veel van haar zou blijven horen en ik ben dan ook helemaal niet verbaasd dat mijn voorspelling uitkomt! Sterker nog, niet alleen Nederland hoort van Sharon want ook deze nieuwe single wordt internationaal uitgebracht. High On Your Love heeft enorm veel potentie in zich en doet je verlangen naar de zomer.

De single van Sharon kun je downloaden via de volgende link: https://itunes.apple.com/nl/album/high-on-your-love-single/id599974688.
Net als bij Fail in Love heeft Sharon ook voor High On Your Love een geweldige clip gemaakt die ik jullie uiteraard niet wil onthouden! 

Groetjes,

Marco