Nieuwe single: Waterkant!

07 October 2010

Nieuwe single: Waterkant!

Op 13 oktober kunnen jullie kennismaken met mijn nieuwe single ‘Waterkant’! Ik vermoed dat het een liedje is dat je direct zult herkennen als een liedje van mij. ‘Waterkant’ vertelt een prachtig verhaal over nieuwe kansen en juist om de nadruk op de tekst en het verhaal te leggen hebben we gekozen voor een kleine muzikale begeleiding. Op de single zijn met name piano, strijkers en drums te horen waardoor de kracht van de tekst extra naar voren komt.

De afgelopen periode heb ik met John Ewbank heel intensief gewerkt aan het nieuwe album en ik kan je vertellen dat het een heel bijzondere periode is geweest. De liedjes op het album zijn persoonlijker dan ooit en het mooie aan de samenwerking met John is dat hij als geen ander mijn gevoelens en gedachten kan vertalen naar de meest prachtige nummers. Het maakt de samenwerking wel intensief, je graaft ervoor niet alleen diep in je eigen gevoelens en emoties maar moet deze ook delen. John kan kan deze gevoelens en gedachten ombuigen naar liedjes die ook mij iedere keer weer raken. 

‘Waterkant’ is de eerste single van het album en zal dus voor het eerst op de radio te horen zijn op 13 oktober. Vanaf 22 oktober zal hij overal verkrijgbaar zijn. Ik kan niet wachten op jullie reacties en hoop dat jullie net zo enthousiast over de single zijn als dat ik zelf ben!

De komende periode zal ik te gast zijn bij diverse radio- en televisieprogrammas waar ik ‘Waterkant’ live zal zingen. Hou je radio- en televisiegids de komende tijd dus goed in de gaten al zal ik jullie natuurlijk via onder andere mijn site en Twitter zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Groetjes,

 

Marco