Nieuwe (tijdelijke) website!

07 October 2010

Nieuwe (tijdelijke) website!

Zoals je ziet is de hele LOOK & FEEL van deze website veranderd! Helemaal in de sfeer van het nieuwe album Dromen Durven Delen – 3Dimensies. Als je regelmatig een kijkje neemt, zie je ook dat een aantal functionaliteiten uit staan en pagina’s niet bereikbaar zijn.

Het is echter een tijdelijke website, want rond de lancering van het nieuwe album hoop ik mijn nieuwe website aan jullie te kunnen presenteren. Een volledig nieuw platform met zoveel leuks, en vooral voor de vaste fans een ideale ontmoetingsplaats. We gaan nog niet te veel verklappen, maar houd de site in de gaten voor meer nieuws rondom de nieuwe site.

Zoals gezegd is dit nu een tijdelijke website, met de belangrijkste functies om toch op de hoogte te blijven de komende (drukke!) weken: Nieuws, Twitter, Flogs en natuurlijk straks de juiste links naar kaartverkoop en de nieuwe muziek. En meld je ook vooral aan voor de nieuwsbrief, dan mis je helemaal niets meer.

Wil je nou altijd als eerste kaarten kunnen kopen, en andere extra’s ontvangen, word dan ook lid van de fanclub. Klik hier voor meer info.

Groetjes,

 

Marco