Nieuwe website!

17 November 2010

Nieuwe website!

Splinternieuwe website
Met de lancering van het album is vandaag ook mijn nieuwe website online.
Aan de site is enorm veel werk verzet en ik ben er apetrots op!

De website biedt nog veel meer mogelijkheden dan voorheen en door middel van een eenvoudige registratie krijg je toegang tot tal van mogelijkheden.
Het leuke aan de nieuwe site is dat jullie inbreng de site echt tot leven brengt. Na registratie kan je berichten achterlaten, je favoriete liedje, foto of opmerking aangeven maar ook zelf je mooiste Borsato foto’s uploaden! Nog nooit eerder was jij als bezoeker van Borsato.nl zo betrokken, het wordt echt een site van én voor de fans.

Laat maar zien!
Wie regelmatig de site bezoekt, muziek beluistert, berichten achterlaat of foto’s uploadt, wordt beloond met zogenaamde Badges. Zo kun je iedereen laten zien dat jij een echte liefhebber bent. Ook leuk: veel fans kennen elkaar inmiddels behoorlijk goed, op je profiel kan jij je favoriete collega-fans aangeven, en zie je in één oogopslag wat zij ondertussen op de site gedaan hebben. Zo ben je altijd op de hoogte van het nieuws, de laatste roddels, de mooiste foto’s, bijzondere filmpjes etc.

Bijzonder
Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk jullie als fans voor me zijn en met deze site hoop ik julie een plek te geven waar je nog meer kan praten, doen en delen over wat jullie bezighoudt. En hopelijk ook over mij 🙂

Er wordt achter de schermen keihard gewerkt om de site te vullen en mooi te maken, graag nog jullie begrip hier voor eventuele onregelmatigheden. Maar meld je vooral aan en probeer alle mogelijkheden op je gemak uit! Laat je een berichtje in het gastenboek achter met jouw mening?

 

Groetjes,

Marco.