Nieuwe website!

31 October 2013

Nieuwe website!

Na maanden van hard werken van zowel het team van Qball als mijn team kan ik jullie nu met trots mijn nieuwe website presenteren! ??De opdracht die ik heb gegeven is dezelfde als mijn vorige websites; vernieuwend, van deze tijd, en makkelijk te navigeren. Daar komt nu natuurlijk ook de werking op een tablet en mobiel bij, want dat is tegenwoordig een vereiste! Wat ik ook belangrijk vind is dat mijn fans weer het idee krijgen dat ze onderdeel van de website uitmaken. Mijn publiek is me heel dierbaar en dat wil ik terug zien in de website.

Ik vind dat we daar met z’n allen meer dan geslaagd in zijn! Als je Borsato.nl opent op je Pc of Mac dan zie je een homepage die je nog niet zo vaak eerder hebt gezien, op één pagina vind je de highlights van de verschillende onderdelen van de website. Door met verschillende lagen te werken krijg je een 3D effect en voor de duidelijkheid heeft elk onderdeel zijn eigen kleur gekregen. Bovenin zie je de hoofditems en als je daar met je muis op gaat staan open je het submenu. Hier vind je nog meer Marco, alles heel overzichtelijk weergegeven.

Rechtsboven kun je zoeken en als je een zoekwoord invult zie je niet alleen de resultaten van het zoekwoord maar ook de hoofdpagina en kleur daarvan. Zo proberen we je makkelijker door deze website te loodsen waar een enorm archief in zit van foto’s, filmpjes, downloads, liedjes, teksten, nieuws, etc. Je kunt terugzoeken tot 2000 toen mijn eerst website online ging, hoe bijzonder is dat?!

Voor de fans hebben we een aantal onderdelen van Borsatoweblog op de homepage gezet onder het hoofditem: Fans. Zo kun je makkelijk van Borsato.nl naar je eigen weblog of die van je vriend of vriendin. En voor mij is het nog makkelijk om jullie headlines in de gaten te houden! Ik ben heel erg blij met deze optie!

Zodra je op de homepage op een link klikt kom je op het betreffende artikel en als je wilt kun je daar met je Facebookaccount een reactie achter laten. De link naar de pagina waarop je reageert staat ook meteen op je eigen Facebookpagina, hoe leuk is dat! De website past zich trouwens automatisch aan op je tablet en mobiele telefoon dus daar hoef je verder niets voor te doen. Ook op je mobiel kun je zo makkelijk nieuws volgen en reageren, foto’s en filmpjes bekijken en de concertagenda volgen! 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de nieuwe website als ik en ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties! Laat me weten wat je vindt op je Borsatoweblogje, maar ook op Facebook, Twitter en alle andere platformen waarop jullie actief zijn. Ik kijk natuurlijk met jullie mee!

Groeten,

Marco