Nieuws uit Turijn!

17 February 2006

Nieuws uit Turijn!

Zelf ben ik alweer een week thuis maar Ferry en Jeroen zijn nog steeds in Turijn aanwezig waar ze samen met de Edwin Evers Band de boel ongetwijfeld elke keer op stelten zetten. Nu is het daar natuurlijk ook ontzettend gezellig dus het is niet gek om te horen dat ze het daar enorm naar hun zin hebben!

Zoals ik al eerder zei, Edwin Evers presenteert zijn ochtendshow tijdens de Olympische Spelen dus vanuit Turijn. En natuurlijk maken ze van de gelegenheid gebruik om lekker muziek te maken. En ook Ferry en Jeroen zijn dus in Turijn en maken onderdeel uit van de Edwin Evers Band.

In Turijn heb je het Holland House, en als er een medaille gewonnen wordt door een van onze landgenoten dan staat daar ’s avonds de hele tent op zijn kop. Overigens gebeurt dat ook als er geen medaille gewonnen is hoor ha ha.

Afgelopen week kwam onder andere Jamie Cullum langs en voor deze week staan nog bezoekjes gepland van Jan Smit, Guus Meeuwis, Xander de Buisonjé en Bløf. Kortom, Jeroen en Ferry vermaken zich daar opperbest!

Jongens, houden jullie me wel op de hoogte?

Groetjes,

Marco.