Nominatie Beste Artiest Nederlandstalig!

17 November 2010

Nominatie Beste Artiest Nederlandstalig!

Na afloop van de luistersessie Dromen Durven Delen werd ik door Tim Douwsma blij verrast met de nominatie Beste Artiest Nederlandstalig van Sterren.nl. Sterren.nl is het muziekplatform van de Tros en met de Sterren.nl Awards willen zij het behoud van de Nederlandstalige muziekcultuur waarborgen en musici in dit genre stimuleren. Zoals zij zelf aangeven zijn de awards een bekroning op het werk van reeds gevestigde artiesten en een aanmoediging voor nieuw talent.

Tijdens het Sterren.nl Awards Gala op 16 december zal de winnaar bekend gemaakt worden en ook in de categorieën Beste Single, Beste Album, Beste Artiest Anderstalig, Beste Videoclip en Beste Nieuwkomer, zal een award worden uitgereikt.
Het publiek kan een groot aantal van de uiteindelijk winnaars bepalen, hiervoor kan je vanaf
15 november, 18.00 uur dagelijks stemmen.

Een nominatie is al fantastisch, door het publiek gekozen worden om de award ook echt mee naar huis te nemen zou helemaal te gek zijn!

Wie gun jij dit jaar een Sterren.nl Award?

Dagelijks stemmen kan je hier.

Je kan geen kaartjes bestellen voor het Sterren.nl Awards Gala. Maar dat betekent niet dat je er niet bij aanwezig kunt zijn. Vanaf maandag 15 november kun je door middel van diverse acties kans maken op exclusieve kaarten! Houd daarvoor hun site, Hyves, Facebook, Twitter en nieuwsbrief goed in de gaten.

Groetjes, 

Marco