Nothing But Love van Barbara is uit!

25 September 2014

Nothing But Love van Barbara is uit!

Het is alweer twee jaar geleden dat ik Barbara Straathof mocht begeleiden bij The Voice of Holland. Vanaf het moment dat haar auditie begon, en alle stoelen omdraaiden, wist ik dat ik haar in mijn team wilde hebben. Je begrijpt dat mijn vreugde groot was toen ze voor mij koos! In de tijd dat we bij The Voice samenwerkten viel me op wat voor passie deze vrouw voor het vak heeft. Die drive die ik bij haar zag toen we nauw samenwerkten, is misschien nog wel groter geworden. Barbara weet wat ze wil en welke kwaliteit ze wil leveren. En om dat te bereiken stak ze haar nek uit en verzamelde ze de beste mensen op zich heen, waaronder Chis Elliott (arrangeur van o.a. Adele!) en de strijkersectie van het Metropole Orkest. Sterker nog, Chris Elliot stond te popelen om haar album onder handen te nemen en dat begrijp ik heel goed!
 


De afgelopen twee jaar heeft Barbara dus verre van stilgezeten. Er is keihard gewerkt aan het nieuwe album, welke afgelopen donderdag voor familie, vrienden en pers werd gepresenteerd. Ik had de eer om het eerste exemplaar van ‘Nothing But Love’ van Barbara in ontvangst te mogen nemen! Het is een album geworden waar ze enorm trots op mag zijn! Ik ben dit in ieder geval wel! De nummers samen met het Metropole Orkest klinken geweldig. In elk nummer hoor ik de Barbara die ik heb leren kennen en ze neemt me volledig mee in ieder nummer. Twaalf beeldschone liedjes waaronder het prachtige ‘Cappuccino Memories’. Heerlijk!

Het is fantastisch om Barbara in de schijnwerpers te zien staan die ze verdient. RTL Boulevard, De Telegraaf, allemaal waren ze aanwezig om haar grote dag vast te leggen.
En natuurlijk vertel ook ik dan graag over deze bijzondere vrouw!
 Met zo’n geweldig debuutalbum ben ik benieuwd wat de toekomst gaat brengen. We gaan nog veel moois van Barbara horen!

Kun je niet wachten om de nummers te beluisteren? Het album is natuurlijk beschikbaar op iTunes.

Groetjes,
Marco