Nummer 1 in De Allerbeste Top 100!

08 October 2009

Nummer 1 in De Allerbeste Top 100!

Tussen alle voorbereidingen voor Borsato & Friends door ontving ik vandaag weer heel leuk nieuws!

Luisteraars van het radiostation 100% NL hebben gestemd voor De Allerbeste Top 100 van Nederlanden kozen massaal voor mijn nummer ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’. Al deze stemmen zorgden ervoor dat ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’ de absolute nummer 1 in deze lijst is geworden en dat is natuurlijk te gek! 

Hoewel het het nummer uit 2004 is, van het album ‘Zien’ blijkt ook nu weer dat dit een lied is dat het publiek blijft aanspreken en letterlijk van alle tijden is, dat geeft een goed gevoel.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL zegt er het volgende over: ‘Het is echt duidelijk te zien dat de luisteraars van 100% NL Marco Borsato steunen nu hij in een onstuimige periode zit. 100% NL wil Marco Borsato ook steunen, daarom hebben we kaarten gekocht voor de Marco & Friends concerten en die geven we volgende week aan onze luisteraars cadeau.’

Geweldig nieuws toch? Niet alleen sta ik nummer 1 in De Allerbeste Top 100 maar jullie kunnen bij 100% NL ook nog eens kaarten winnen voor Borsato & Friends. De Allerbeste Top 100 wordt op vrijdag 9 oktober a.s. uitgezonden.

Clipje nog eens zien? Dat kan hier!

Des te meer redenen om af te stemmen op 100% NL!

Groetjes,

Marco