Ojee, waar ligt de handleiding?

29 October 2005

Ojee, waar ligt de handleiding?

Wij mannen hebben deze site natuurlijk helemaal niet nodig. Wij sluiten elk apparaat aan zonder in het bijgevoegde boekje te hoeven kijken. Eén blik op het apparaat is voldoende, dat begrijpt U wel, hahaha. En als het aangesloten is en het werkt allemaal als een zonnetje, dat verdwijnt de handleiding in één of ander laatje, om vervolgens bij het ontstaan van een defect aan het apparaat, van de aardbodem te verdwijnen. Spoorloos verdwenen. En we hebben tegenwoordig zoveel apparaten in huis. Denk aan een tv, dvd speler, stofzuiger, fotocamera en nog veel meer. En stuk gaan ze altijd als het niet goed uitkomt. Maar geen nood want daar hebben we de volgende site voor: http://www.handleiding-online.nl/ 

Als we een kijkje op de site nemen dan valt het op hoe groot het aanbod is. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Zelfs een handleiding van een wimperknipper?! Je zou hem maar kwijt zijn! 

Toen ik de rubriek muziekinstrumenten zag moest ik overigens meteen aan mijn bandleden denken. Maar ik weet gelukkig dat ze geen van allen ook maar een handleiding nodig hebben ha ha.

Maar toch: ik zet hem in mijn favorieten!

En misschien moet jij dat ook doen: er komt vast een tijd dat je deze site nodig hebt!

Groetjes,

Marco.