ON SALE NOW! Extra concerten!

13 May 2014

ON SALE NOW! Extra concerten!

13 mei 2014
              
EXTRA CONCERTEN MARCO BORSATO    
     
De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato wordt vanwege het grote succes verlengd. De tournee begon 11 april in Tivoli en brengt Marco naar alle twaalf provinciën, Curaçao en België en zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome. Niet alleen het publiek maar ook Marco heeft de smaak helemaal te pakken en daarom wordt de tournee met maar liefst negen concerten verlengd. Sinds lange tijd treedt Marco Borsato weer op in zijn geliefde geboortestad Alkmaar. Ook Enschede en Apeldoorn zijn aan de reeks toegevoegd.        

Marco Borsato: “Ik wil mensen raken, aanraken, daar waar ze het voelen. Als je je publiek recht in de ogen kunt kijken kan het misschien confronterend zijn, zowel voor hen als voor mij. Maar ze willen wel geraakt worden, net zoals ik dat wil. Daarom probeer ik de afstand tussen mij en mijn publiek zo klein mogelijk maken. Ik vind het fijn naar de mensen toe te gaan en ik wilde geen provincie overslaan. Dat mijn geliefde Alkmaar nu ook aan de reeks is toegevoegd maakt me blij en trots!”

Marco Borsato treedt met de Duizend Spiegels Tour op in kleine, intieme zalen maar ook de grote zalen kunnen op zijn komst rekenen. Hij is de eerste artiest die vier keer de Ziggo Dome aandoet. Tijdens zijn optreden speelt hij uiteraard nummers van het laatste album Duizend Spiegels dat ondertussen bekroond is met dubbel platina en ook het best verkochte album van 2013 was. Bezoekers kunnen hits verwachten als Het Beste Wat Ik Ooit Had, het duet Samen Voor Altijd dat hij met zijn dochter Jada heeft opgenomen, maar ook klassiekers als Rood, Ik leef Niet Meer Voor Jou en Binnen.

Marco Borsato:  “Muziek is onlosmakend met me verbonden. Ik ben dankbaar dat ook mijn muziek zoveel associaties oproept, dat het herinneringen helpt koesteren. Niet alleen voor mijn publiek, ook voor mij. Dit najaar gaan we samen nieuwe herinneringen maken!”

Meer informatie: http://167.99.43.109/ en http://www.mojo.nl/


ZIGGO PRESENTEERT
MARCO BORSATO, Duizend Spiegels Tour 

za 20 sep  Wielerbaan, Alkmaar
vr 26 sep   Rodahal, Kerkrade
do 2 okt     013, Tilburg
wo 8 okt    TivoliVredenburg, Utrecht
di 14 okt    MartiniPlaza, Groningen
za 18 okt   Muziekcentrum, Enschede
zo 19 okt   Muziekcentrum, Enschede
za 25 okt   Omnisport, Apeldoorn
vr 31 okt    Klokgebouw, Eindhoven
  
Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 49 excl servicekosten    

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 16 mei om 10.00 uur via: http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm) of via de website van de zalen. Meer informatie  over deze concerten: www.mojo.nl/marcoborsato