‘Ook moeder! nu al groot succes!

23 April 2006

‘Ook moeder! nu al groot succes!

Leontine’s verhalenbundel ‘Ook moeder!’ waarin de columns staan die ze maandelijks schrijft voor het maandblad Kinderen, kan na nog geen twee weken in de winkels te liggen, nu al een groot succes genoemd worden! Van ‘Leontine Borsato, ook moeder!’ zijn namelijk al 12.000 stuks verkocht! Is het niet geweldig!

De bundel kwam binnen op nummer 31 in de boeken top 100, want erg goed is, en is doorgestegen naar nummer 24. Go, go, Leontine!

Overigens kreeg Leontine een wel heel leuke reactie van één van de juffies van Luca. Ze vertelde dat ze de verhalen niet alleen heel erg leuk om te lezen vond, maar ook zeer herkenbaar omdat ze Luca als leerling natuurlijk ook goed kent.

Ze zei dat er zoveel warmte en liefde uit de verhalen sprak, dat ze de titel ‘Ook moeder’ niet goed gekozen vond. ‘Voorál moeder’ was in haar ogen veel meer op zijn plaats geweest.

Is dat nou niet lief?

Maar zowel Leontine als ik hebben heel erg veel leuke reacties gekregen. Heb je de bundel nog niet gelezen en ben je nieuwsgierig? Surf dan naar www.bol.com, dan heb je hem nog voor moederdag in huis! Want zeg nou zelf, dat is toch 

een prachtig en liefdevol cadeau!

Groetjes,

Marco.