Ook show Den Haag gaat NIET door!

14 January 2012

Ook show Den Haag gaat NIET door!

PERSBERICHT – aanvulling

Onderstaand persbericht werd gisteren verspreid naar aanleiding van de griep die Marco Borsato heeft geveld.
Hoewel er de hoop was dat twee dagen bedrust genoeg zou zijn om voldoende te herstellen voor de show van maandag 16 januari in Den Haag, is nu gebleken dat zingen uitgesloten is. Ook de show in Den Haag is dus gecanceld. Later dit jaar worden deze in totaal drie shows (Utrecht, Enschede en Den Haag) ingehaald.
Er wordt op dit moment gekeken naar mogelijke nieuwe data, deze worden zo spoedig mogelijk op deze website bekend gemaakt.

Nogmaals onze welgemeende excuses!

Redactie www.borsato.nl

 

 

De concerten die Marco Borsato vanavond in Vredenburg Leidsche Rijn en morgenavond in het Muziekcentrum te Enschede zouden geven, gaan helaas niet door. Marco heeft een flinke griep te pakken waardoor het zingen hem onmogelijk wordt gemaakt.
Via het management heeft Marco Borsato laten weten het enorm te betreuren en er alles aan te doen het publiek vervangende shows te bieden.
De concerten worden dan ook later dit jaar ingehaald. Op welke data dat zal zijn wordt op korte termijn besloten.

Bezoekers worden aangeraden de website van de zaal of deze website in de gaten te houden. Bezoekers van het concert a.s. maandag in Den Haag worden geadviseerd deze site op maandag te bezoeken om te zien of het concert wel of niet doorgaat.

Onze welgemeende excuses.