Oorlogswinter veel succes!

14 October 2009

Oorlogswinter veel succes!

Zowel The Silent Army als Wit Licht zijn films waar ik ongelofelijk trots op ben en die een zeer goed beeld geven van de problematiek rondom kindsoldaten. Met het maken van deze film hebben we hier de aandacht op willen vestigen, aan het bewustzijn van mensen willen peuteren en willen helpen de situatie voor kindsoldaten te verbeteren. In die opzet zijn we meer dan geslaagd. Hoewel ik het buitengewoon jammer vind dat The Silent Army niet de Nederlandse inzending voor de Oscars is gebleken, vind ik Oorlogswinter een uitstekende keuze. Oorlosgwinter is een fantastische film en een zeer waardige inzending, die ik alle succes gun!

Ook goed nieuws gelukkig, want vandaag hebben we opnieuw gerepeteerd met Borsato & Friends! In de repetitieruimte kwamen o.a. VanVelzen, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Do, Paul de Leeuw, Edwin Evers en de gisteren vader geworden Yes-r. Yes-r trakteerde dan ook trots op beschuit met blauw-witte muisjes, maar bleef na zijn repetitie niet hangen. Nog niet eerder heb ik hem zó snel naar huis zien gaan! “Voor het eerst in mijn leven ben ik verliefd op een jongen!” zei hij glunderend, waarna hij zich naar zijn vrouw en zoontje Yessin haastte. De repetitie verliep eigenlijk vlekkeloos, iedereen was goed voorbereid en alles liep naadloos in elkaar over. Dat belooft wat voor volgende week!

Dit weekend begint ook Diana Ross aan haar twee optredens voor Symphonica in Rosso! Ook dat beloven twee prachtige avonden te worden! De bouw van het decor en podium is in vergevorderd stadium en het ziet er fantastisch uit. Ook Diana zelf is inmiddels al in Nederland, toch wel een lekker gevoel! Een kleine waarschuwing is wellicht wel op zijn plaats omdat in de regio Noord en Midden Nederland deze vrijdag de Herfstvakantie begint: vertrek alsjeblieft op tijd want het belooft erg druk te worden!

Zoals ik al zei: soms zit het mee en soms zit het tegen. Maar ik zie de toekomst positief tegemoet en we gaan op volle kracht vooruit!

Groetjes,

Marco