Op bezoek in het Glazen Huis!

19 December 2005

Op bezoek in het Glazen Huis!

In de Democratische Republiek Congo woedt al jaren een burgeroorlog. Maandelijks sterven daardoor bijna 30.000 mensen. Kinderen zijn niet alleen slachtoffer, ze worden ook als kindsoldaten ingezet. 3FM en het Rode Kruis maken zich tijdens 3FM Serious Request voor Congo sterk om zoveel mogelijk kinderen en kindsoldaten te herenigen met hun familie.

Op dit moment zitten Giel Beelen, Gerard Ekdom en Wouter van der Goes in een glazen huis op de Neude in Utrecht. Ze zullen daar zes dagen lang zitten om zo geld op te halen voor Congo. En ze zitten daar zónder eten, ze voeden zich met discipline, doorzettingsvermogen, passie voor het goede doel en veel, veel muziek.

Vorig jaar was deze aktie een groot succes en de drie mannen hopen dit succes te kunnen evenaren. Ik heb veel bewondering voor ze en dus kom ik vandaag (20 december) ook even op bezoek in het Glazen Huis om de heren een hart onder de riem te steken!

Deze aktie is overigens te volgen via internet, tv en uiteraard radio. Kijk voor meer informatie op de speciale website: http://www.3fm.nl/

Ook jij kunt je steentje bijdragen aan deze aktie. Zo kun je een plaat aanvragen tegen een financiële vergoeding of bieden op leuke spulletjes die door diverse Bekende Nederlanders geveild worden.

Ik heb mijn artikel al klaar liggen, morgen hoor je wat het is!

Laten we hopen dat deze aktie een daverend succes wordt!

Groetjes,

Marco.