Op naar de finale van TVOH!

17 December 2014

Op naar de finale van TVOH!

Het lijkt nog zo kort geleden dat de Blind Auditions van The Voice of Holland begonnen en nu staan we alweer vlak voor de finale van aanstaande vrijdag.

Wat ik natuurlijk wel had gehoopt maar nooit had verwacht is dat zowel Sjors als O’G3NE een plaats in de finale zouden behalen. Sjors en O’G3NE zijn zo verschillend maar ze hebben de overeenkomst dat ze uitzonderlijke talenten en keiharde werkers zijn. 
Naast mijn kandidaten zullen ook Emmaly Brown (Team Trijntje) en Guus Mulder (Team Ali) in de finale staan. Ilse gaat de finale helaas in zonder kandidaten. Ik geniet zo van het begeleiden van en werken met deze bijzondere talenten. Dat ze allemaal kunnen zingen hebben ze in de loop van het programma ruimschoots bewezen maar het is zo speciaal te zien hoe ze accelereren en groeien. Vrijdag dus de finale waarin jullie weer mogen gaan stemmen voor één van de talenten. Wie de finale van The Voice of Holland gaat winnen dat ligt in jullie handen! 

Voor de drie meiden van O’G3NE is zingen iets heel natuurlijks. Amy, Lisa en Shelley zijn nog jong maar zo professioneel ingesteld! Hun zaakjes hebben ze altijd meer dan piekfijn op orde en ze weten precies wat ze wel maar ook niet willen. Daarnaast zijn het gewoon drie leuke, enthousiaste meiden die eigenlijk de hele dag giechelen. Heerlijk om mee samen te werken! Hun auditie ging bijna de hele wereld over en het hoge niveau van die auditie hebben ze tijdens de liedjes in de shows, ‘Buttons’, ‘Change Will Come’ en ‘Hold On’ feilloos weten te behouden. De speciaal voor hen geschreven single ‘Magic’ die te downloaden is via deze link is ook echt magisch te noemen en dat zie je terug in de clip.
Elke download van de single levert O’G3NE sowieso twee stemmen op!


Waar ik van O’G3NE kan zeggen dat ze iets magisch doen wanneer ze zingen, zo kan ik van Sjors zeggen dat hij met zijn stem werkelijk elke snaar kan raken die je als mens, spreekwoordelijk gezegd, maar kunt hebben. Als Sjors gaat zingen doet hij iets met je en wat hij ook zingt, zijn geloofwaardigheid is zo immens groot dat je voelt wat Sjors zingt. Heel bijzonder! Bij de eerste zin die Sjors tijdens zijn auditie zong had ik sloeg ik de knop al bijna in tweeën, zo graag wilde ik Sjors aan Team Borsato toevoegen. Zingen in het Nederlands past hem als een jas en dat bleek ook zeker uit de reacties op zijn vertolkingen van ‘Laat Me Niet Alleen’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘De Verzoening’ en natuurlijk zijn nieuwe single ‘In Het Zicht Van De Haven’ die hier te downloaden is! De clip kun je hier bekijken! 
Ook voor Sjors geldt dat iedere download van zijn single hem twee stemmen in de finale oplevert.


Stemmen op O’G3NE of Sjors kun je op verschillende manieren doen.
Je kunt Sjors of OG3NE sms’en naar 3131, gratis stemmen via de Red Room App of via de app de singles van Sjors en O’G3NE beluisteren want ook dat levert hen stemmen op.


Ik hoop dat één van mijn talenten zich vrijdag The Voice of Holland mag noemen en daarbij heb ik jullie nodig. Ik hoop dat jullie stemmen naar één, of misschien wel naar beiden gaan.
Alvast bedankt!

Groetjes,

Marco