Op naar liveshow 5!

11 January 2016

Op naar liveshow 5!

Na een pauze van drie weken was het vrijdag tijd voor de vierde liveshow van The Voice of Holland! Alhoewel, een echte pauze van drie weken was het niet, want de voorgaande week is er natuurlijk weer druk gerepeteerd. Alle overgebleven kandidaten van de vorige keer, in totaal dus 8, mochten de show starten met DJ Hardwell! Wat een geweldig begin was dat! Fantastisch!

Jared was uit mijn team de eerste die zijn liedje ten gehore mocht brengen. En na 3 keer de ‘funky Jared’ gezien te hebben, inclusief geweldige dancemoves, was het nu tijd om zijn gevoelige kant aan het grote publiek te laten horen. ‘A Song For You’ van Donny Hathaway is Jared op zijn lijf geschreven. Hij ontroerde niet alleen mij, maar de hele zaal was stil tijdens zijn optreden. Met ‘Let It Go’ van James Bay, kwam Maan’s zangtalent ook weer bijzonder goed naar voren. Ze zag er niet alleen prachtig uit, maar ik kan ademloos luisteren als zij zingt. Ze heeft de gave om iedereen te betoveren met haar stem. Melissa was mijn laatste kandidaat en wat een power heeft die meid! Het stoere nummer ‘Nobody’s Wife’ is al dikwijls gecoverd, maar om het te zingen met degene die het lied gemaakt en gezongen heeft vlak voor je, is wel andere koek. Melissa heeft dat spectaculair gedaan! ‘Nobody’s Wife’ is door mijn collega coach Anouk zelfs genoemd als de beste cover van het lied ooit!

Nadat alle stemmen geteld waren bleek dat opnieuw mijn complete Borsato Team door was naar de volgende liveshow! 
Wauw, wat ongelofelijk gaaf! Dat betekende wel ook dat we afscheid moesten nemen van Ivar uit Team Ali. Heel jammer, ik heb van zijn bijdrage enorm genoten!

Maar jeetje, dat zowel Maan als Melissa als Jared door zijn naar Liveshow 5 is wel ongelofelijk!
De iTunes-linkjes heb ik ook meteen even voor je opgezocht en hier voor jullie erbij gezet.
Voor Maan’s Let It Go: https://itun.es/nl/Jfa8_
Melissa’s versie van Nobody’s Wife: https://itun.es/nl/Ima8_
En Jared’s Song For You: https://itun.es/nl/Sga8_

Liveshow 5, we zijn klaar voor je!

Tot vrijdag!

Groetjes,

Marco