Op weg naar Antwerpen…

15 May 2018

Op weg naar Antwerpen…

Vanaf afgelopen maandag vertoef ik in het hart van mooi Vlaanderen, Antwerpen. Ik vind het heerlijk om hier alvast de sfeer te proeven, culinair te genieten, de opbouw in het Sportpaleis te zien, echt een uitje waar ik naar uitgekeken heb. Want woensdag, vrijdag én zaterdag zal ik #thuis spelen in Het Sportpaleis!
Bijzonder trots ben ik dat zowel Elske DeWall als de internationale act Nico & Vinz alledrie de dagen mijn gasten zullen zijn!

Antwerpen staat toch ook wel bekend om zijn wegwerkzaamheden en tevens overweegt het OV om te gaan staken. Mochten ze dat niet doen, dan kun je met je concertkaartje gratis met het OV reizen voor en na de show. Dan is ergens anders parkeren een heel goed idee. Hoe dan ook: laat je niet verrassen en vertrek op tijd!
De capaciteit van Het Sportpaleis is groot, dus je bent niet de enige die op weg gaat naar deze prachtige locatie, haha. Zorg dus dat je er bent als we gaan beginnen.
Hier vind je diverse tips vanuit het Sportpaleis zelf.

Update: Er is onder meer voor morgen – woensdag 16 mei – een staking aangekondigd bij De Lijn. Hoeveel en waar er hinder zal zijn, weet men pas op de ochtend zelf. Ook de andere showdagen kan er sprake zijn van stakingen. Raadpleeg daarom op de actiedagen de website van De Lijn.Laten we er samen mooie avonden van maken!

Groetjes,

Marco