Opening van de Hyves Lounge in het Habbo Hotel!

01 March 2011

Opening van de Hyves Lounge in het Habbo Hotel!

Op woensdag 2 maart heb ik iets heel leuks in mijn agenda staan. Dan open ik namelijk de Hyves Lounge in het Habbo Hotel!

Het Habbo Hotel is niet zo maar een hotel maar een virtueel hotel. In dit hotel kun je oude en nieuwe vrienden vinden met jouw eigen Habbo. Het is heel simpel, je checkt in in het Habbo Hotel, kiest je eigen look en gaat op avontuur in dit virtuele hotel. Via de Hotel Navigator vind je honderden kamers met andere Habbo’s en natuurlijk kun je je eigen kamer net zo inrichten als je dat zelf wilt.

Het openen van de Hyves Lounge in het Habbo Hotel is dan ook niet iets dat ik fysiek zal doen. Net zoals dat het Habbo Hotel zelf virtueel is zal ook deze opening virtueel verricht gaan worden. Vanaf 16:00 uur tot 17:00 uur zal ik te vinden zijn in de chat van de Hyves Lounge onder de Habbonaam MarcoBorsato en kun je me van alles vragen.

Ook nieuwsgierig geworden naar het Habbo Hotel? Check dan snel in via www.habbo.nl of http://habbohotel.hyves.nl/ en dan zie ik je in de Hyves Lounge!

Groetjes,

Marco