Overweldigende avond!

08 May 2011

Overweldigende avond!

“Jongens, jongens, wat was het gaaf!!”

Ik denk dat ik deze zin vanavond al heel vaak gebruikt heb, want wat was het gááf en wat heb ook ik genoten vanavond!

De eerste show van de tour 3Dimensies is achter de rug en hoewel ik maanden met alle voorbereidingen bezig ben geweest en er duidelijk een voorstelling van had, kon ook ik niet eens vermoeden dat het zo’n overweldigende avond zou zijn!

Krystl in het voorprogramma was exact de juiste keuze. Ik kon horen hoe haar warme stem door het GelreDome klonk en hoe enthousiast het publiek op haar reageerde.

Voor grote concerten als deze ben ik vaak wat gespannen, dat moet ook, want dat houd je scherp. Vanavond was ik vooral prettig gespannen. Het voelde eigenlijk als de langverwachte verjaardag waar je als kind zo lang naar uitkijkt. Eindelijk is de dag aangebroken dat het feest is, de visite arriveert en je je cadeautjes uit mag pakken. Eindelijk mag je het papier eraf scheuren…
Deze avond was voor mij één groot cadeau!

Vanaf het moment dat ik opkwam, de eerste tonen van de muziek hoorde begon het genieten van deze avond. Het was eindelijk begonnen, maanden voorbereiden, ernaar uitkijken, alle repetities en besprekingen kwamen nu samen in deze eerste show.
Alles viel op zijn plek en alles was nog mooier, intenser ook, dan dat ik me vantevoren had kunnen indenken. Dat mijn bandje de beste band van Nederland is heb ik al vaak gezegd maar vanavond hebben ze dat absoluut weer bewezen! De mensen van licht, decor, visuals en geluid, iedereen heeft fantastisch werk verricht.
En dan het publiek…. ik voelde me zo welkom, zo omarmd door jullie enthousiasme en de warmte die jullie uitstraalden! Het was fantastisch!

Het is ook mooi om te zien hoe Ben Saunders, Krystl en Lange Frans onthaald werden met het grote applaus dat zij verdienen. Het was geweldig om op dit podium in dit prachtige stadion samen met hen te kunnen zingen. Ook Gert van der Vijver, de zandkunstenaar die live het liedje Dichtbij uitbeeldde, was geweldig.

Al met al was het een avond om in te lijsten. Dinsdag kan me niet snel genoeg komen!

Groetjes,

Marco