Pasen met de Zandtovenaar

06 April 2012

Pasen met de Zandtovenaar

Voor de clip van mijn single Dichtbij wilde ik graag weer eens iets heel anders doen dan de clips die ik al had mogen maken.

Toen ik in contact kwam met Gert van de Vijver en zag dat hij bijna letterlijk met zand kan toveren wist ik direct dat dat was wat ik wilde voor de clip van Dichtbij.
De beelden die Gert van zand wist te creëren overtroffen al mijn verwachtingen. Juist omdat de clip zo schitterend was geworden en het me te gek leek jullie dit live te laten zien nodigde ik Gert dan ook uit om dit tijdens 3Dimensies live te doen. 

Gert liet me weten dat er tijdens Pasen er een speciaal televisieprogramma wordt uitgezonden onder de naam Pasen met de Zandtovenaar. In deze speciale Paaseditie tekent Gert het verhaal van Jezus en zijn discipelen, het verraad, de veroordeling en de kruisiging. De zandtekeningen maken het alleen al bijzonder om te zien maar wat het nog meer bijzonder maakt is de medewerking van een aantal bekende Nederlandse zangers en zangeressen.

Zo hebben Jim Bakkum, Charly Luske, Hind, Aliyah maar ook Adlicious aan het programma meegewerkt en de liedjes gezongen die hierbij gebruikt worden. Wat heel erg leuk is dat er maar liefst drie liedjes van mij deel uitmaken van Pasen met de Zandtovenaar! Jim Bakkum zal De Waarheid voor zijn rekening nemen, Charly Luske zingt zowel Wat Is Mijn Hart als Afscheid Nemen Bestaat Niet.

Daarnaast is er muziek te horen van onder andere Whitney Houston, Johan Sebastian Bach en Andrew Lloyd Webber.

Pasen met de Zandtovenaar wordt tijdens de Pasen drie keer uitgezonden dus je kunt dit eigenlijk niet missen.
Op zaterdag 7 april kun je het programma zien op Nederland 3 bij Zapp om 17.09 uur. Op Eerste Paasdag zal dit op dezelfde zender herhaald worden om 14.30 uur en op Tweede Paasdag zal het nogmaals te zien zijn om 07.40 uur op Nederland 1.

Als je net als ik al zo onder de indruk bent van de prachtige beelden die Gert wist te ‘toveren’ voor Dichtbij dan mag je dit programma zeker niet missen! Ik laat jullie graag de promo van Zapp met een paar beelden vast zien.

Groetjes,

Marco