Persconferentie verrast!

03 March 2004

Persconferentie verrast!

Het waren een paar hectische dagen! Donderdag heb ik een persconferentie gegeven in zowel Amsterdam als Antwerpen waardoor ik pas ’s avonds laat thuis was. Vrijdag ook een onvoorstelbaar drukke dag en dit weekend nemen we de clip van ‘Afscheid nemen bestaat niet’ op, waardoor ik maar nauwelijks de tijd heb om mijn site te updaten…

Hectisch, dat was het allemaal! Veel mensen waren verrast over mijn beslissing de nieuwe plaat op dvd uit te brengen. Het overgrote deel van de mensen was gelukkig net zo enthousiast als ik en ik heb ontzettend veel lieve en blije mailtjes mogen ontvangen. Er is ook een aantal mensen dat nog een beetje moeten wennen en dat is natuurlijk begrijpelijk. Ik denk echter dat dit een nieuwe stap in de entertainmentindustrie is!

Het is in ieder geval ook een ontzettend leuk project.

Het is ook niet zo dat ik gezegd heb nooit meer een cd te maken, ik zeg nooit ‘nooit’.

Want van deze plaat komt er ook een cd, alleen kun je er op een andere manier aan komen dan we tot nu toe gewend zijn.

Dus om het verhaal wat te nuanceren, dit is een heel erg uitdagend project waar ik ontzettend naar uitgekeken heb. Het is ook heel vernieuwend en als artiest moet je blijven vernieuwen, dus wat dat betreft is het leuk dat de meeste mensen zo enthousiast gereageerd hebben en ook begrijpen wat ik ermee bedoel.

We gaan nu echt iets maken wat uniek is, wat nog niet eerder gedaan is. We werken ook met de beste Nederlandse filmregisseurs en ik kan je vertellen dat het werkelijk prachtige filmpjes zullen worden.

Verder denken veel mensen dat je uitsluitend naar de Kuip kan als je klant bent van de BelCompany. Echter, dankzij de BelCompany kunnen straks op 9 juni een heleboel mensen van een te gekke show gaan genieten. Maar ook de mensen die deze dag niet gaan krijgen vanzelfsprekend alle gelegenheid me volgend jaar live te zien. Daar hoeven uiteraard geen misverstanden over te bestaan! Iedereen die wil, krijgt die kans, dat beloof ik jullie!

Groetjes,

Marco.