Platina DVD Belgi

31 March 2005

Platina DVD Belgi

Onlangs was ik te gast in ‘De Laatste Show’ in België. Ik werd daar geïnterviewd, het was een leuk en gezellig gesprek waarin we wat oude beelden hebben bekeken en ik kreeg tot mijn grote verrassing een platina plaat voor mijn dvd Zien – Live in het Sportpaleis. Inmiddels heb ik er een foto van gemaakt, en kan ik hem jullie laten zien!

 

Ik ben er ongelofelijk blij mee, maar liefst 30.000 dvd’tjes zijn er in België over de toonbank gegaan, super! Er is een groot verschil tussen het publiek in Nederland en België, de Belgen zijn wat ingetogener, zij wachten tot de laatste noot gespeeld is voordat ze een applaus geven. 

Maar dan klinkt het wel meteen oorverdovend! Het is ook prachtig om te horen hoe iedereen met me meezingt met een Vlaams accent!

 

Ik neem België heel serieus, vandaar ook dat zij een eigen dvd gekregen hebben. Blijkbaar werkt deze waardering twee kanten op! De platina plaat is erg mooi, een gedeelte is zelfs doorzichtig. Ik ga deze prachtige Award beslist een hele mooie plek geven.

 

Groetjes,

 

Marco