Platina voor #1 en afscheid…

10 December 2011

Platina voor #1 en afscheid…

Wat een geweldige avond, was deze tweede Liveshow van the Voice of Holland! Mijn kandidaten, maar ook die van Team VanVelzen, hebben allemaal het uiterste van zichzelf gevraagd en een spectaculair optreden neergezet! Want wat klonk het allemaal goed en wat een show hebben ze er van gemaakt. Ik ben zo ongelofelijk trots op alle zes mijn talenten die vanavond onder deze enorme druk zo geweldig gepresteerd hebben. En wat doet het pijn er dan twee te moeten laten gaan. Zowel Ivanildo Kembel als Nora Dalal hebben het toneel moeten verlaten en dat was niet, niet, niet makkelijk, kan ik je vertellen. Ze kunnen TVOH echter met opgeheven hoofd verlaten! 

Het betekent ook automatisch dat ik Iris Kroes, Sharon Doorson, Marieke Dollekamp en Bart Brandjes nog in mijn team heb. YEAH! Volgende week zijn de teams van Nick & Simon en Angela weer aan de beurt, de week erna zullen deze vier kandidaten van je TV scherm afspatten want we hebben nog heel wat voor je in petto!

Tijdens de show vertelde Martijn dat Nick en Simon, die vorige week een platina award mochten ontvangen uit mijn handen, eigenlijk graag nog iets wilden zeggen. Het was vorige week zo snel gegaan dat ze niet alles gezegd hadden wat ze wilden zeggen. Ik was verbaasd en nieuwsgierig en wachtte rustig af. Pas toen Simon zei dat hij ook wel eens wilde weten hoe het voelde om zo’n award uit te mogen reiken had ik door waar de jongens mee bezig waren. Ik kreeg gewoon Platina voor #1 en hoe geweldig is dat! 

Ik ben er ontzettend blij mee en ga er een waardige plek voor zoeken. Want dat deze bijzondere award voor mijn oeuvre overzicht #1 op een prominente plek moet hangen mag duidelijk zijn.

Het was een hele mooie, muzikale avond, vol entertainment. Ik heb genoten en hoop jullie ook!

Groetjes

Marco