Poliep succesvol verwijderd!

16 August 2011

Poliep succesvol verwijderd!

Vandaag ben ik onder het mes gegaan en de ingreep is goed verlopen. Ik ben onder volledige narcose behandeld en na een paar uurtjes uitslapen mocht ik weer naar huis. Ik voel me prima, dus alles staat nu in het teken van volledig herstel. Het is uiteraard een uitdaging om een paar dagen niet te spreken, maar ik weet waar ik het voor doe en kan niet wachten om straks weer aan de slag te gaan als coach bij The Voice of Holland. Ook verheug ik me enorm op mijn optredens dit najaar.

Uit alle hoeken krijg ik steun, collegas met dezelfde ervaringen laten zich niet onbetuigd, ik word bedolven onder de kaarten, bloemen en Twitterberichtjes. En ook mijn fans hebben een heel speciale manier om gevonden om mij een hart onder de riem te steken. Ze hebben speciaal voor mij een clip gemaakt op Droom, Durf Doe en Deel!

Een flink aantal fans, mensen die elkaar in de basis vaak niet eens kennen maar mij als verbindende factor hebben, zijn er met zijn allen een dag op uit getrokken, hebben vrij genomen, oppas geregeld en hebben vaak ook nog ver gereisd om mij te kunnen verrassen. De clip die zij gemaakt hebben verwoordt exact wat Droom, Durf, Doe en Deel wil zeggen: positiviteit, samen zijn, samen delen, er voor elkaar zijn en van het leven een feest zien te maken.
Die bijzondere boodschap is voor mij nu niet alleen in woorden maar dankzij deze clip ook in beelden zichtbaar en doet me goed! Ik vind het een hartverwarmende, positieve clip geworden!

Kijk je mee naar de clip?

Eigenlijk best grappig dat het verwijderen van een poliep van slechts een paar gram je toch zo maar tien kilo lichter kan maken! 🙂

Groetjes,

Marco