Prachtige tegel voor Paul de Leeuw!

30 November 2007

Prachtige tegel voor Paul de Leeuw!

Begin november heeft Paul de Leeuw het ‘Symphonica in Rosso-stokje’ op een geweldige manier van me overgenomen. Maar liefst vijf keer heeft Paul het Gelredome op zijn kop gezet. Van mooie serieuze nummertjes, zijn ongëvenaarde humor en heerlijke meezingers, Paul deed het allemaal! Paul is een zeer talentvolle man die alle disciplines van het vak beheerst. Daarnaast is het fijne vent en houd ik gewoon van ‘m!

Na afloop van mijn tien keer Symphonica in Rosso werd ik verrast met een prachtige gedenksteen voor de hoofdingang van het Gelredome. Ik was dan ook niet verrast toen ik hoorde dat ook Paul geëerd zou worden met zo’n mooie tegel. Uiteraard wilde ik daar bij zijn en ik vond het super om hem meteen het eerste exemplaar van de registratie van de show op dubbel cd en dvd te mogen uitreiken! Deze ligt overigens vanaf vandaag in de winkel! 

Paul heeft miljoenen mensen via de televisie vermaakt, heeft theaters vol gekregen en ook talloze bioscoopzalen gevuld. In het Gelredome heeft hij een prachtige etalage gekregen voor zijn bijzonder muziek. Met de show Symphonica in Rosso II, heeft hij ieders verwachting overtroffen, zowel in uitvoering als in aantal heeft hij een geweldige prestatie neergezet. Het is nu zoeken naar een waardige opvolger van Paul, en dat zal niet makkelijk worden!

Groetjes,

Marco