Prachtige Wit Licht tegel bij Gelredome!

14 October 2008

Prachtige Wit Licht tegel bij Gelredome!

Twee geweldige shows hadden we achter de rug, zes nog voor de boeg, toen ik maandagmiddag een prachtige nieuwe tegel mocht onthullen aan de Walk of Fame van het Gelredome. Twee jaar geleden kreeg ik tussen de sterrentegels van o.a. Madonna en U2 een hele mooie grote Symphonica tegel. Op een zeer prominente plek nog wel! Jasper van Amstel en Herald van de Bunt hebben echter nog een schitterende tegel laten maken!

Onder toeziend oog van vele fotografen, televisie en uiteraard veel enthousiaste fans, mocht ik de tegel onthullen. Het is hele mooie tegel geworden, ik kan niet anders zeggen! Hij ligt bij de ingang rechts van de hoofdingang, dus niet te missen!  

Ik vind het heerlijk om samen te werken met het Gelredome. Mijn concerten gaan om meer dan alleen muziekbeleving. Want hoewel de akoestiek in het Gelredome geweldig is en de zaal het concert volledig tot zijn recht laat komen, begint de concertbeleving al met de reis naar Arnhem. De binnenstad en middenstand, verkeersleiders, parkeerbeheer, stewards, catering, beveiliging etc., en dit alles samengevat in het woord ‘service’  is wat het Gelredome zo’n geweldige plek om op te treden is!

Ik ben zeer trots op deze mooie tegel, die me voor altijd zal herinneren aan het unieke drieluik Wit Licht!

Groetjes,

Marco.

© Fotografie: Loe Beerens