Premi

16 December 2005

Premi

BelCompany bestaat 10 jaar en dat werd onlangs uitbundig gevierd. De trendy locatie ‘Rain’ op het Rembrandtplein te Amsterdam werd voor deze gelegenheid geheel gedecoreerd in junglestijl met lianen, bamboe, tropische vruchten en andere thematische rekwisieten. Gorilla’s verwelkomen de galagasten brullend vanaf de balustrade van Rain terwijl binnen vogelspinnen en slangen de naderende komst van King Kong kracht bijzetten… 

Ik moet zeggen, het zag er allemaal prachtig uit! Er waren gebodypainte modellen die rond de gasten liepen en met twee ervan werd ik op de foto gezet. Geen probleem natuurlijk, ik ga vaker met mensen op de foto. Alleen een tikkie ongemakkelijk voelde ik me wel, want met halfnaakte vrouwen ga ik heel, heel zelden op de foto!

Toen me gevraagd werd of ik de slang even om mijn nek wilde, wist ik ook heel zeker dat ik dát niet zou doen. Er zijn grenzen! En op de foto, oké, maar dat meisje dat als slang gebodypaint was op mijn nek nemen, no way!

Het bleek echter om een echte slang te gaan, en hoewel me verzekerd werd dat ze ‘geen vlieg kwaad’ doet, vond ik het bijna jammer dat het niet toch het meisje was. Ik maakte dan ook geen enkel bezwaar toen iemand de slang weer van me over wilde nemen. 

Uiteraard heb ik de BelCompany van harte gefeliciteerd met hun tienjarig bestaan en genoten van de première van de film King Kong die we aansluitend in het Tuschinski theater bekeken. Al met al een heel bijzondere avond!

Groetjes,

Marco