Qball Internet bestaat 10 jaar!

03 September 2009

Qball Internet bestaat 10 jaar!

Op 1 september 1999 ging Qball Internet van start als eenmanszaak. Deze week vierden ze hun 10-jarig bestaan waarbij ik een verrassing voor Job van Halst (eigenaar/directeur) had! Qball Internet is al vanaf het begin bij de Borsato-websites betrokken en dat mag gevierd worden!

In de afgelopen 10 jaar hebben zij zich op een positieve manier ontwikkeld en met name hun zelfgebouwde CMS systeem steeds verder uitgebreid en gebruiksvriendelijker gemaakt. Inmiddels heeft Qball al zeven mensen vast in dienst en groeien ze nog altijd door. Ook ik ben erg te spreken over het door Qball geleverde maatwerk waarbij alles exact zo wordt gemaakt als ik het hebben wil.

Wij wilden dit feestelijke moment niet zomaar laten passeren. Een paar weken geleden regelde ik met Qball buiten Job om dat we een afspraak op kantoor zouden hebben, dit om te voorkomen dat Job naar een klant toe zou gaan die dag. Ze zaten in bespreking toen we plots binnenvielen. Job was de enige die van niks wist en zijn gezicht sprak boekdelen: hij was volkomen overrompeld!

Ik vertelde in een korte toespraak over mijn waardering voor Qball maar kwam vooral om Job een award te overhandigen, met daarop de tekst: “Aangeboden door Marco Borsato aan Qball Internet BV voor hun bewezen betrouwbaarheid, innovatieve ideeën en uitstekende service! www.borsato.nl – www.borsatoweblog.nl – september 2009”

Job was ondanks alle schrik heel erg blij met deze blijk van waardering en gaat een mooi plekje uitzoeken voor de award. Natuurlijk hebben we een paar fotootjes gemaakt, tien jaar Qball, zo’n prachtig jubileum maak je niet elke dag mee!

 Aansluitend zijn we naar Triple It gegaan, ook in Alkmaar. Triple IT verzorgt de webhosting van www.borstato.nl en tevens van de weblogjes en speelt een inspirerende innovatieve rol met nieuwe techniek toepassingen. Ook daar werden we met open armen ontvangen en mocht ik een award uitreiken. Ook de heren van Triple hebben gezegd een mooi plekje er voor te gaan zoeken.

Wanneer je al zo lang naar volle tevredenheid samenwerkt, moet je dat natuurlijk af en toe hardop uitspreken. Met deze awards heb ik dat nu willen doen en ik ben blij dat de boodschap is overgekomen!

Groetjes,

Marco