Release ‘Thuis’!

16 November 2017

Release ‘Thuis’!

‘Thuis’ ligt vandaag in de winkel! Oftwel: ‘Thuis’ is uit!
Donderdag 16 november hebben we alle liedjes aan het publiek gepresenteerd door ze stuk voor stuk live te doen in een kolkend Paradiso, en man, man, wat een feest was dat!
Op de plek waar Leontine en ik twintig jaar geleden onze eerste officiele date hadden als stel, de plek waar ik De Waarheid presenteerde, kwamen we nu weer ‘thuis’.
Het publiek kende ondertussen vier liedjes die we al eerder hadden gedeeld, maar de andere zes waren nog volledig nieuw. Tussendoor deden we enkele grote hits van eerdere albums zodat men ook mee kon zingen, wat ook dankbaar werd gedaan. Maar ook kon ik live zien hoe jullie op de nieuwe songs reageerden!
En dat was een geweldige ervaring, kan ik je vertellen.
 


Aansluitend zou ik uit handen van mijn vriend Youp van ‘t Hek het eerste exemplaar van mijn nieuwe album ‘Thuis’ ontvangen, maar waar Youp het podium mee op kwam was niet het eerste symbolische exemplaar maar een, ik kan het nog bijna niet geloven, Platina Award! Vandaag ligt ‘Thuis’ in de winkel en er zijn er zo ongelofelijk veel gereserveerd dat het album nu al Platina is! Dank jullie wel!
Na dit optreden, wat als een warm bad aanvoelde, kan ‘Thuis’, wat ik toch een beetje als mijn kindje beschouw, de wijde wereld in. Vreselijk spannend en ontzettend leuk!Het album ‘Thuis’ bevat 10 nummers en verschijnt in drie edities:
De Jewelcase, de versie met het vertrouwde kunststof hoesje.
De Limited Edition, hardcover boekje in een gelimiteerde oplage.
Deluxe Limited Edition, een super box 30×30 cm, exemplaren zijn genummerd, beperkte oplage! Inclusief enkele door mij gemaakte foto’s.
Daarnaast kun je hem ook als LP aanschaffen. Persoonlijk vind ik dat echt geweldig!
 

1 Thuis
2 Wakker
3 Alsof Je Vliegt
4 Voor Jou
5 18 Jaar
6 Vrienden
7 Niemand anders
8 Meester Van Mij
9 Wat Doe Je Met Me
10 Eventjes Alleen


Alles over het album ‘Thuis’ en waar je hem kan bestellen, vind je hier:
https://Borsato.lnk.to/THUIS
 
Liefhebber van retro en nog een authentieke platenspeler in huis? De LP kun je hier bestellen:
https://www.bol.com/

Luister je liever via Spotify? Deze afspeellijst bevat het complete album ‘Thuis’ en een selectie van mijn mooiste nummers:
https://Borsato.lnk.to/DitIsMarcoBorsato

Ook gaat de Clubtour volgende week van start nadat ik eerst in het prachtige België ben geweest om daar mijn album live te presenteren!
De verkoop ging bijzonder hard maar voor enkele shows zijn nog tickets beschikbaar, check Ticketmaster voor de laatste updates. Weet waar je koopt!
 

 
   

Tevens ben ik morgen op drie plaatsen om mijn ‘Thuis’ voor jullie te signeren.

Vanaf 10:00 uur in:
Media Markt Rotterdam Alexandrium, Watermanweg 325, 3067 GA Rotterdam

Vanaf 13:30 uur in:
Media Markt Eindhoven, Boschdijktunnel 1, 5611 AG Eindhoven

Vanaf 17:30 in:
Media Markt, Kernenergiestraat 56, 2610 Wilrijk, België

Ik heb weer een bomvolle agenda, haha! Vanavond komt Humberto Tan vanuit mijn huis RTL Late Night presenteren, want de gehele uitzending zal in het teken staan van de release van ‘Thuis’!
Heel bijzonder! Kijken dus, vanaf 22.30 uur op RTL4!

Groetjes,

MarcoMet dank aan Ben Houdijk en Nathalie Thielen voor de foto’s!