Repetitie Borsato & Friends

20 October 2009

Repetitie Borsato & Friends

Maandag hebben we in het Gelredome gerepeteerd met een groot aantal van de Friends die vandaag en morgen zullen schitteren in het Gelredome! Het is altijd een vreemde gewaarwording om in een geheel leeg stadion te zingen, maar het heeft ook altijd wat! Zeker nu naast mijn bandje ook al deze topartiesten op het podium staan geeft het een groot ‘wij-gevoel’!

De artiesten die gisteren verhinderd waren gaan over een half uurtje nog even inspelen en dan gaan we met zijn allen uitgebreid soundchecken, net zolang tot iedereen tevreden is!

Afgelopen weekend stond Diana Ross op ditzelfde podium en wat was ze goed! Ze was Symphonica in Rosso meer dan waardig en ik ben ontzettend blij dat we haar bijna 70.000 fans niet hebben hoeven teleurstellen. Dankzij de mensen die voor vandaag en/of morgen een kaartje hebben gekocht, de optredende artiesten die deze avonden geheel kosteloos op het podium staan, maar zeker ook de vele leveranciers die allemaal een flinke  scheut water bij de wijn hebben gedaan, kunnen we terugkijken naar twee fantastische shows!

Dat we de mensen die vanavond en morgen komen minstens zo’n mooie show zullen presenteren en een waterval aan grote hits ten gehore zullen brengen, dat mag geen verrassing meer heten!

Marco Borsato & Friends gaan het publiek verwennen! En die ‘friends’ zijn echte vrienden! Vrienden die optreden, maar zeker ook de vrienden achter de schermen die minstens zo hard knokken om alles op tijd af te krijgen! 

Ik ben ontzettend trots op al deze mensen!

Groetjes,

Marco