Reserveer nu je bioscoopkaartje alvast!

22 November 2008

Reserveer nu je bioscoopkaartje alvast!

Op 11 december is het zover! Dan zal Wit Licht in alle grote bioscopen te zien zijn. Ik kijk er echt reikhalzend naar uit! Iedereen die naar mijn Wit Licht concert in het Gelredome is geweest weet natuurlijk dat hij met dat concertkaartje tevens een bioscoopkaartje voor de film Wit Licht in handen heeft. Dat geldt alleen niet voor de E-tickets die vlak voor de concerten via internet zijn gekocht en zelf geprint. Normaal gesproken kun je een week voor een film verschijnt reserveren. Er blijkt echter veel vraag te zijn naar de film Wit Licht en dus is besloten deze termijn te verlengen. Zo kunnen de bioscopen eventueel ook nog hun schema’s aanpassen mocht het nodig zijn. Wil je graag naar Wit Licht, ruil dan nu je concertkaartje om voor een bioscoopkaartje!

Concertkaartje omruilen voor bioscoopkaartje!

Maar hoe werkt het nou eigenlijk? Je moet je concertkaartje eigenlijk zien als een tegoedbon waarmee je je bioscoopkaartje kunt betalen. Je kunt dus wel gewoon een bioscoopkaartje reserveren of kopen aan de kassa maar betalen doe je dus met je concertkaartje.

Vermijd wachtrijen!

Op donderdag 11 december gaat WIT LICHT in première, maar bij een aantal bioscopen is de voorverkoop nu al begonnen! Wanneer je kaarten reserveert weet je zeker dat je de film kunt zien zodra deze uitkomt en vermijd je de drukte aan de kassa! Koop je kaarten dus nu online, of ga naar de bioscoop om alvast je concertkaarten in te ruilen voor bioscoopkaarten.

Wees zeker van je plek!

Let op: de film is gekeurd op 16 jaar en ouder. Bioscopen zijn hierdoor wettelijk verplicht iedereen jonger dan 16 jaar de toegang te ontzeggen, ongeacht de begeleiding. Neem geen risico en zorg dat je je legitimatie bij je hebt.

In de volgende steden/bioscopen kun je je WIT LICHT bioscoopkaarten al kopen:

PATHE

Amsterdam: Arena, De Munt, Tuschinski

Den Haag: Spuimarkt, Scheveningen

Eindhoven

Groningen

Rotterdam: De Kuip, Schouwburgplein

Klik hier voor tijden of om direct kaarten te kopen!

UTOPOLIS

Almere

Emmen

Den Helder

Zoetermeer

Oss

Zoetermeer

Klik hier voor tijden of om direct kaarten te kopen!

JOGCHEM’S THEATERS

Amersfoort

Hilversum

Den Bosch

Arnhem

Nijmegen

Apeldoorn

Alphen a/d Rijn

Doetinchem

Hoogezand

Heerhugowaard

Purmerend

Tilburg

Klik hier voor de site van Jogchem’s Theaters!

WOLFF

Utrecht

Klik hier voor de site van Wolff!

CINESTAR

Enschede

Klik hier voor de site van Cinestar!

MUSTSEE

Breda

Delft

Groningen

Tilburg

Klik hier voor de site van Mustsee!

De lijst met bioscopen & voorstellingen wordt de komende weken uitgebreid, dus houd www.borsato.nl of www.witlichtdefilm.nl in de gaten!