Rondje langs radiostations in België

19 June 2021

Rondje langs radiostations in België

Gisteren was ik op bezoek in het altijd gezellige België, om een rondje langs diverse radiostations te doen en mocht daarbij zelfs de uitzendingen mede presenteren, en wat heb ik daar van genoten. Elke keer, wanneer ik in België ben, voelt het als thuiskomen en voel ik me zó welkom!

’s Morgens was ik bij Joe FM te gast. Samen met Sven en Anke lekker bijgepraat en natuurlijk verteld over mijn nieuwe single, de optredens in België en naar muziek geluisterd.

Aan het begin van de middag was ik in Brussel en mocht daar samen met Caren Meynen het Radio 2 weekend programma met haar presenteren. Twee uur lang was ik haar sidekick, te gek! Daar moesten we natuurlijk het glas op heffen!

Als laatste mocht ik ook nog radio gaan maken bij MNM marathon radio.

Dit was ook weer een mooie uitzending met hier en daar mooie persoonlijke tintjes. Zo heb ik de demo-versie van het liedje wat mijn dochter Jada vorig jaar heeft gemaakt laten horen. Het is een emotioneel nummer over de moeilijke periode vorig jaar, zij geeft hierin aan dat maar weinig mensen weten hoe het écht zit. Ik raak er zelf nog steeds ontroerd door en bij MNM waren ze dat ook.

En last but not least werd ik ook nog verrast met een multiplatinum award voor 45 miljoen streams alleen in België voor ‘Hoe Het Danst’ en ‘Lippenstift’. Multiplatinum! Hoe gaaf is dat!

Lieve fans, ik ben jullie dankbaar!

Bedankt allemaal voor deze gezellige dag en tot snel!

Groetjes,

Marco