Samen voor Altijd voor ‘Meneer Konijn’

07 December 2013

Samen voor Altijd voor ‘Meneer Konijn’

Afgelopen week had ik een radio-interview met Ornelis en Rogiers van het Belgische Q-Music waar we het onder andere hadden over de actie die Q-Music is gestart. 
Q-Music Vlaanderen roept op om allerlei acties op te zetten die geld opbrengen voor het goede doel. Via de Spaarpotjes (of Spaarpootjes, zo worden ze ook genoemd) van Meneer Konijn wordt er geld ingezameld voor de Koninklijke vereniging Kindergeluk. Kindergeluk zet zich in voor kansarme kinderen in België en ik wil graag een bijdrage aan deze actie doen door onder andere de opbrengst van de single ‘Samen voor Altijd’ in de periode van 26 november tot 26 december aan deze actie te schenken.

Ik wilde al langer iets doen want Vlaanderen ligt mij nauw aan het hart. Deze actie komt op het juiste moment omdat ‘Samen voor Altijd’ voor mij meer dan een bijzonder duet samen met mijn dochter Jada is. Ik ben blij dat ik, door het schenken van de opbrengst van de iTunes-downloads, mijn steentje aan deze actie kan bijdragen. ‘Samen voor Altijd’ is een gevoelig nummer geworden, heel intiem tussen vader en docher. Ik denk dat het in veel gezinnen gezongen zal gaan worden, vaders voor dochters en moeders voor zonen.

Al dezelfde dag na het bekendmaken van deze actie stond ‘Samen voor Altijd’ nummer 1 in iTunes in België. Prachtig om dit te zien omdat iedereen die het nummer op deze manier downloadt ook zijn steentje aan deze actie bijdraagt. De gehele opbrengst gaat dan ook naar Kindergeluk! Wil je deze kansarme kinderen ook helpen? De single kun je hier downloaden!

Het interview dat ik met Ornelis en Rogiers had over Meneer Konijn en de Spaarpo(o)tjes kun je hier terugluisteren:  https://soundcloud.com/q-music_be/marco-borsato-steunt-meneer

Groetjes,

Marco