Save the dates!

20 May 2019

Save the dates!

Met zijn allen kijken we enorm uit naar de concerten van Marco in De Kuip, maar de tijd vliegt en voor je het weet loop je met een grote glimlach alweer het stadion uit, en dan!? Sommigen van jullie hebben het geluk een tweede of misschien nog wel een derde keer te kunnen gaan, maar niet iedereen heeft dat geluk. Niet getreurd, want we hebben nog iets leuks om naar uit te kijken!
Dus pak snel je agenda erbij, want op zaterdag 9 november 2019 zullen wij weer een heel leuke Workshop organiseren voor de leden van Club Borsato! Momenteel zijn we druk bezig met het maken van de voorbeelden, het benaderen van begeleiders en met het kiezen van een gezellige, geschikte locatie. Gaan we jou zien op 9 november a.s.?


Omdat Marco volgend jaar 30 jaar in het vak zit wil Marco deze mijlpaal heel graag met jullie delen tijdens een speciale Jubileum Fanclubdag. Dit brengt enorm veel voorbereiding met zich mee en daarom heeft Marco besloten de Fanclubdag van dit jaar door te schuiven naar het volgende voorjaar. Dit bijzondere en unieke Fanclubweekend zal dus volgend jaar plaatsvinden op 4 en 5 april 2020! Noteer deze data dus vast in je agenda, telefoon of gewoon op een plaats waar je vaak komt …


Meer informatie over de Workshop en het Fanclubweekend zullen de leden van Club Borsato op een later tijdstip ontvangen. Ben je (nog) geen lid maar wil je dit wel worden, dan kun je dat via deze link doen. Uiteraard houden we jullie ook via onze social media kanalen op de hoogte!

Groetjes, Club Borsato