Saved by the Bell

07 January 2019

Saved by the Bell

Vanaf 8 januari start SBS 6 met een nieuw tv-programma, genaamd ‘Saved by the Bell’. Naast Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, André Hazes, Gerard Ekdom, Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B, Dafne Schippers en Youp van ’t Hek zal ook ik te zien zijn in dit leuke programma.

Speciaal voor dit programma is een schoolklas samengesteld uit kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar die geen blad voor de mond nemen. In elke aflevering zullen twee van ons aan de tand gevoeld worden met zeer directe vragen, zoals bijvoorbeeld ”Hoe rijk ben je eigenlijk?” of “Ben je wel eens vreemd gegaan?”. Maar er worden niet alleen allerlei lastige vragen op ons afgevuurd, we moeten ook nog eens opdrachten uitvoeren die door deze kinderen bedacht zijn. Zo moet Rico Verhoeven een staredown doen met één van de kinderen uit de klas en zal Tom Dumoulin een verkeerstest moeten uitvoeren. Wij hebben ons van te voren niet voorbereid en weten dus niet wat ons te wachten staat, behalve dat de kinderen het voor het zeggen hebben. Het is aan ons om de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden en de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Ook zullen twee kinderen uit de klas van ‘Saved by the Bell’ in hun pauze de straat op gaan, en met hun pittige vragen zetten ze volwassenen voor het blok, haha.

Ben je benieuwd welke leuke vragen en ludieke opdrachten de kids voor mij bedacht hebben? In de tweede aflevering op 15 januari om 21.30 uur zal ik te zien zijn in ‘Saved by the Bell’ op SBS6!
 
 
Groetjes,

Marco